SCIOS Scope 10 examen

Examen t.b.v. diploma SCIOS Scope 10 voor brandrisico-inspecties van elektrisch materieel
30 juli 2024
Vol
17 september 2024
24 september 2024
08 oktober 2024
08 oktober 2024
30 oktober 2024

Examen SCIOS Scope 10: € 420,-
Dit bedrag is inclusief SCIOS-diploma bij slagen en exclusief btw.
 

Examendata gaan door bij voldoende deelnemers.

Wie brandrisico-inspecties aan elektrisch materieel volgens NTA 8220 en kwaliteitsstandaard SCIOS Scope 10 wenst uit te voeren, dient hiervoor een diploma te halen en gecertificeerd te worden. U kunt het SCIOS Scope 10 examen bij Parkstad Opleidingen afleggen, ook als u elders uw opleiding heeft genoten. Wij beschikken over ruime en goed ingerichte leslokalen en uitgebreid oefenmateriaal.

Examen SCIOS Scope 10

Het examen voor SCIOS Scope 10 bestaat enkel uit een theorie-examen dat digitaal op onze opleidingslocaties in Schinnen of Den Bosch wordt afgenomen. Het examen duurt 2 uur. 

Oefenen kan op www.testvision.nl/ervaar/voorbeeldtoetsen/.

Tip
Beantwoord eerst alle vragen die u gemakkelijk kunt beantwoorden, dan heeft u daar in elk geval voldoende tijd voor. Ga daarna terug naar de nog niet beantwoorde vragen.

Vanuit de certificatieregeling worden geen eisen gesteld aan de volgorde van het afleggen van examens. 

Het SCIOS-examen wordt afgenomen door een SCIOS aangewezen examenbureau. Parkstad Opleidingen is examenbureau voor de SCIOS Scopes 1 t/m 10, 12 en 14. De hier genoemde examenkosten en -data gelden voor Parkstad Opleidingen.

Heeft u zowel in de voor- en namiddag examens, dan verzorgen wij de lunch voor u.

Bekijk ons examenreglement en onze leverings- en annuleringsvoorwaarden.

Opleiding SCIOS Scope 10 

Wij hebben veel SCIOS-examens afgenomen. Veel examenkandidaten ervaren de examens als pittig. Wij adviseren daarom altijd eerst een opleiding te volgen. Dat kan bij Parkstad Opleidingen, maar ook bij een ander opleidingsinstituut. Onze opleidingen worden meerdere keren per jaar op onze locatie in Den Bosch en Apeldoorn verzorgd, maar kunnen ook incompany worden gegeven. 

FAQ

Anderen keken ook naar:

disclaimer privacy sitemap cookies webdesign gosidesign