SCIOS Scope 8 examen

Examen t.b.v. diploma SCIOS Scope 8 voor inspecties elektrische installaties volgens NEN 3140
16 oktober 2023
Vol
24 oktober 2023
30 oktober 2023

Examen SCIOS Scope 8: € 680,-
Dit bedrag is inclusief SCIOS-diploma bij slagen en exclusief btw.
Planning examendata gaat door bij voldoende deelnemers.
Prijzen SCIOS-examen 2024 onder voorbehoud

Wie inspecties aan elektrotechnische installaties wil uitvoeren volgens NEN 3140 en de kwaliteitsstandaard SCIOS Scope 8 moet hiervoor een diploma halen en gecertificeerd worden. U kunt het examen voor SCIOS Scope 8 bij Parkstad Opleidingen afleggen, ook als u elders uw opleiding heeft genoten. Wij beschikken over ruime en goed ingerichte leslokalen, inclusief een gecertificeerd laagspanningspracticum.

Examen SCIOS Scope 8

Het examen voor SCIOS Scope 8 bestaat uit een theorie- en praktijkexamen. Het examen bestaat uit een theorie- en praktijkexamen. Het theorie-examen wordt digitaal afgenomen. Dit examen duurt 3 uur. Het praktijkexamen vindt plaats in ons practicum in Schinnen of Den Bosch. Kiest u niet voor een examen, dan ontvangt u een Bewijs van Deelname na afronding van de opleiding SCIOS Scope 8.

Oefenen voor het examen kan op www.testvision.nl/ervaar/voorbeeldtoetsen/.

Tip
Beantwoord eerst alle vragen die u gemakkelijk kunt beantwoorden, zodat u in elk geval voor deze vragen voldoende tijd heeft. Ga daarna terug naar de nog niet beantwoorde vragen.

Het SCIOS-examen wordt afgenomen door een SCIOS aangewezen examenbureau. Parkstad Opleidingen is examenbureau voor de SCIOS Scopes 1 t/m 10, 12 en 14. De hier genoemde examenkosten en -data gelden voor Parkstad Opleidingen.

Heeft u zowel in de voor- en namiddag examens, dan verzorgen wij de lunch voor u.

Bekijk ons examenreglement en onze leverings- en annuleringsvoorwaarden.

Opleiding SCIOS Scope 8 

Wij hebben veel SCIOS-examens afgenomen. Veel examenkandidaten ervaren de examens als pittig. Wij adviseren daarom altijd eerst een opleiding te volgen. Dat kan bij Parkstad Opleidingen, maar ook bij een ander opleidingsinstituut. Onze opleidingen worden in de leslokalen en het practicum gegeven waar ook het examen wordt afgenomen. Deze opleidingen worden meerdere keren per jaar op onze locatie in Schinnen of Den Bosch verzorgd, maar kunnen ook gedeeltelijk incompany worden gegeven. 

FAQ:

 

disclaimer privacy sitemap cookies webdesign gosidesign

Notice: Undefined index: cookie_instellingen_ingesteld in /home/parkstadinspec/domains/parkstad-opleidingen.nl/public_html/views/paginas/main.php on line 374