PI SCIOS Scope 8 examen

Examen t.b.v. diploma PI SCIOS Scope 8 voor periodieke inspecties elektrische installaties volgens NEN 3140
15 april 2024
30 april 2024
Vol
06 juni 2024
Vol
20 juni 2024
04 juli 2024
Vol
16 juli 2024

Examen PI SCIOS Scope 8: € 785,-
Dit bedrag is inclusief SCIOS-diploma bij slagen en exclusief btw.
Planning examendata gaat door bij voldoende deelnemers.
 

Wie inspecties aan elektrotechnische installaties wil uitvoeren volgens NEN 3140 en de kwaliteitsstandaard SCIOS Scope 8 moet hiervoor een diploma halen en gecertificeerd worden. U kunt het examen voor PI SCIOS Scope 8 bij Parkstad Opleidingen afleggen, ook als u elders uw opleiding heeft genoten. Wij beschikken over ruime en goed ingerichte leslokalen, inclusief een gecertificeerd laagspanningspracticum.

Examen PI SCIOS Scope 8

Het examen voor SCIOS Scope 8 bestaat uit een theorie- en praktijkexamen. Het theorie-examen wordt digitaal afgenomen. Dit examen duurt 3 uur. Het praktijkexamen vindt plaats in ons practicum in Schinnen of Den Bosch. Kiest u niet voor een examen, dan ontvangt u een Bewijs van Deelname na afronding van de opleiding SCIOS Scope 8.

Oefenen voor het examen kan op www.testvision.nl/ervaar/voorbeeldtoetsen/.

Tip
Beantwoord eerst alle vragen die u gemakkelijk kunt beantwoorden, zodat u in elk geval voor deze vragen voldoende tijd heeft. Ga daarna terug naar de nog niet beantwoorde vragen.

Het SCIOS-examen wordt afgenomen door een SCIOS aangewezen examenbureau. Parkstad Opleidingen is examenbureau voor de SCIOS Scopes 1 t/m 10, 12 en 14. De hier genoemde examenkosten en -data gelden voor Parkstad Opleidingen.

Heeft u zowel in de voor- en namiddag examens, dan verzorgen wij de lunch voor u.

Bekijk ons examenreglement en onze leverings- en annuleringsvoorwaarden.

Opleiding PI SCIOS Scope 8 

Wij hebben veel SCIOS-examens afgenomen. Veel examenkandidaten ervaren de examens als pittig. Wij adviseren daarom altijd eerst een opleiding te volgen. Dat kan bij Parkstad Opleidingen, maar ook bij een ander opleidingsinstituut. Onze opleidingen worden in de leslokalen en het practicum gegeven waar ook het examen wordt afgenomen. Deze opleidingen worden meerdere keren per jaar op onze locatie in Schinnen of Den Bosch verzorgd, maar kunnen ook gedeeltelijk incompany worden gegeven. 

FAQ:

 

disclaimer privacy sitemap cookies webdesign gosidesign