Terugblik op het SCIOS Inspectiecongres

Geplaatst op 08-11-2023

Gisteren vond het derde SCIOS Inspectiecongres plaats, een bijeenkomst die een schat aan inzichten en informatie bood over de nieuwste ontwikkelingen in de inspectiewereld. Het evenement, dat druk werd bezocht door professionals uit de branche, bood een platform voor kennisdeling en netwerken.

Tijdens het congres volgde een indrukwekkende reeks presentaties en lezingen van vooraanstaande experts in het vakgebied. Deze sessies behandelden een breed scala aan onderwerpen, variërend van de laatste wijzigingen binnen normen en informatiebladen, zoals SCIOS Scope 8 EBI en IB22 tot wet- en regelgeving en opleidingen, examens en toetsen. 

Gedurende de pauzes hadden bezoekers de tijd om de diverse stands te bezoeken, waaronder die van Parkstad Opleidingen en dochterbedrijf Inspectie Gilde. Het was een mooie gelegenheid om bij te praten en elkaar beter te leren kennen. Bovendien werd onze Parkstad Quiz enthousiast ontvangen door de bezoekers. Deze quiz testte de kennis van de inspectieprofessionals over verschillende aspecten van hun vakgebied. Aangezien er zowel stook- alsook elektro-inspecteurs en -adviseurs aanwezig waren, hadden we twee verschillende versies op onze stand beschikbaar: een vragenlijst gericht op elektrotechnische installaties en een gericht op gas- en stookinstallaties. 

Winnaars Parkstad Quiz

Het was een spannende wedstrijd met diverse deelnemers die indrukwekkende scores behaalden. Twee deelnemers hadden alle vragen correct beantwoord. Om een eerlijke verdeling van de prijzen te waarborgen, werd er een loting uitgevoerd waarna de eerste twee winnaars bekendgemaakt konden worden.

De eerste prijs - een kortingsvoucher van € 500 op een opleiding, cursus, examen of kennistoets naar keuze bij Parkstad Opleidingen - gaat naar Jos Groosman van Technotron BV. 

De tweede prijs - een kortingsvoucher van € 250 op een opleiding, cursus, examen of kennistoets naar keuze bij Parkstad Opleidingen - gaat naar Pouw Jongbloed van Pouw Jongbloed BV. 

Naast deze twee deelnemers was er een grote groep met 9 antwoorden goed. Na een willekeurige trekking is de derde prijs - een kortingsvoucher van € 100 op een opleiding, cursus, examen of kennistoets naar keuze bij Parkstad Opleidingen - toegekend aan Johan Vinkers van FH Loohuis te Daarle.

De drie winnaars zijn reeds op de hoogte gesteld van hun prijzen en ontvangen spoedig hun welverdiende kortingsvouchers in hun e-mail. Wij wensen de drie winnaars veel plezier met hun prijzen en bedanken alle andere deelnemers voor hun deelname aan deze quiz. 

Stand Parkstad Opleidingen SCIOS Inspectiecongres      Parkstad Opleidingen tijdens SCIOS Inspectiecongres

Tenslotte willen we graag onze dank uitspreken aan alle bezoekers die onze stand hebben bezocht. We hebben genoten van de vele boeiende gesprekken en zien jullie graag terug op een volgend evenement!
 

Rivas Zorggroep

Het Beatrixziekenhuis in Gorinchem hebben we geadviseerd over de elektrische bedrijfsvoering. Dit ziekenhuis is onderdeel van de Rivas Zorggroep. Dit heeft geresulteerd in de opleiding van een groot aantal medewerkers in veilig werken met en bij elektrische installaties. In de risico-analyse hebben...

MOSA

Ruim 50 medewerkers van MOSA volgden de instructie over veilig werken met elektriciteit volgens NEN 3140. De meesten waren aangewezen als Voldoend Onderricht Persoon. In 2015 volgde reeds een groep tot Voldoend Onderricht Persoon aangewezen medewerkers deze instructie bij ons. De instructies voerd...

Waterschap Brabantse Delta

Twee jaar geleden vroeg Waterschap Brabantse Delta aan Parkstad Inspecties om te adviseren over de veiligheid van hun elektrische bedrijfsvoering. In de vorm van een audit. Vervolgens ging Frank Smits, adviseur en docent van Parkstad Inspecties, samen met de andere Installatieverantwoordelijken (IV)...

Van Dorp Installaties

‘Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen, jong of oud. Niet ontwikkelen is geen optie’. Hét motto van Eline.

Monarch

“Monarch Nederland is het mooie bedrijf van mijn ouders. Het bedrijf is een zelfstandige vertegenwoordiging van de Weishaupt producten; totaalaanbieder van branders, ketels, warmtepompen en solar systemen”, zo luidt de enthousiaste introductie van Amber Harms, dochter van...

Opleidingslocaties

Onze opleidingen vinden plaats in Schinnen, Den Bosch en Apeldoorn. Daarnaast verzorgen we incompany-opleidingen, desgewenst op locatie bij onze opdrachtgevers.

disclaimer privacy sitemap cookies webdesign gosidesign