Werken bij Parkstad Opleidingen

Stap in de wereld van Parkstad

Een veilige en duurzame omgeving voor nu en in de toekomst, dat wensen wij ons allemaal. Bij Parkstad dragen wij een steentje bij om de wereld van onze opdrachtgevers met inspecties, adviezen en opleidingen veiliger en duurzamer te maken. Ons bedrijf groeit hard. Momenteel telt onze organisatie 65 medewerkers. We worden groter, maar ook elke dag beter. 
 

Samen sterk voor kwaliteit

Wij zijn een hoogwaardig kennisbedrijf dat bijdraagt aan een veilige, gezonde en duurzame leefomgeving. We zijn een deskundige, onafhankelijke en mensgerichte partner voor bedrijven, organisaties en overheidsinstanties in heel Nederland. Wij streven naar kwaliteit, betrouwbaarheid van onze dienstverlening en kijken verder dan de normen. Ons motto ‘Veiligheid meer dan norm’ sluit hierbij aan. Wij maken van veiligheid een prioriteit. Wij zorgen ervoor dat de elektrotechnische en stookinstallaties van onze opdrachtgevers veilig, duurzaam en bedrijfszeker zijn. Daarnaast zorgt Parkstad ervoor dat haar werknemers hun werk veilig kunnen uitvoeren.  

Onze werknemers wonen verspreid door het hele land en werken in hun eigen regio. Onze hoofdvestiging is in Schinnen, in het mooie Limburgse heuvellandschap. Bovendien hebben we een vestiging in het centraal gelegen Den Bosch. Als inspecteur werk je veel op afstand. Samen zorgen we ervoor dat we nauw in contact blijven en gemakkelijk toegankelijk en zichtbaar zijn voor elkaar. Zo bevorderen wij onze samenwerking. 

Om onze kwaliteit continu te waarborgen voor onze opdrachtgevers, worden inspecteurs periodiek opgeleid en bijgeschoold. Hierdoor hebben wij inspecteurs en adviseurs in dienst die over een hoog kennisniveau beschikken. Dit betekent ook dat we dichtbij het vuur zitten; een aantal werknemers van ons neemt deel aan diverse branche- en normcommissies. 
 

Het eerlijke verhaal

Wij voeren onafhankelijke inspecties uit. We zijn kritisch, maar eerlijk. We vertellen het eerlijke verhaal en keuren niet meer af dan noodzakelijk. Wij geven opdrachtgevers zekerheid over de kwaliteit en de betrouwbaarheid van hun installaties. Met een onafhankelijk advies weten ze waar ze aan toe zijn. Dat vinden wij belangrijk. 
 

Wat je ervoor terug krijgt

Werken bij Parkstad is hard werken, maar daar krijg je natuurlijk ook wat voor terug. Ons doel is het vertrouwen te winnen van zo veel mogelijk bedrijven, organisaties en overheidsinstanties in heel Nederland, zodat zij de weg naar ons vinden. Dit kunnen we niet alleen. Hiervoor hebben we jou nodig. Om je werk goed bij ons te kunnen doen, begrijpen wij dat jij daar ook wat voor nodig hebt. 
 

 • Vakantiedagen: Om je een moment van rust te geven en je batterij weer op te laden, krijg je bij ons bij een fulltime baan 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen per jaar. 
   
 • Eigen auto: Als inspecteur, adviseur en accountmanager dien je je goed te kunnen verplaatsen. Daarom staat er een mooie lease-auto voor je klaar zodra je bij ons start. Hierin mag je eventueel ook privé gebruik van maken. Bovendien zitten hierbij een laptop, smartphone, iPad en de noodzakelijke meetinstrumenten inbegrepen. Zo kun je je werk waar dan ook goed uitvoeren. 
   
 • Privé-werkbalans: Wij vinden het belangrijk dat je voldoende tijd hebt voor je dierbaren. Daarom krijg je bij ons regelmaat in je werk; ons streven is om de werkzaamheden in de avond- of weekenden te beperken. Heb je overdag een afspraak en wil je liever ’s avonds aan je rapport werken? Ook dat kan bij ons. 
   
 • Afwisselend werk: Elke dag hetzelfde doen, kan saai worden. Om ervoor te zorgen dat je gemotiveerd blijft en uitgedaagd wordt, heb je bij ons variatie in je werk; zo sta je vandaag in een school of het ziekenhuis en ga je morgen aan de slag bij een klein timmerbedrijf of autobedrijf.  

  Ben je opgeleid voor meerdere scopes, dan zorgen we ervoor dat je daarin ook inspecties kunt uitvoeren. Je hebt bij ons zelf de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door meerdere scopes te gaan doen. Bekijk onze referenties van onze opdrachtgevers.
   
 • Nu en later: We vinden het bij Parkstad ook belangrijk dat we collectief voor elkaar zorgen, nu en later. Zo hebben wij voor alle medewerkers een pensioen geregeld, zodat je nu geen omkijken hebt naar je levensonderhoud voor later. Daarnaast hebben wij diverse aanvullende collectieve regelingen voor tijden waar we liever niet aan denken, zoals een aanvullende uitkering bij ongeval en arbeidsongeschiktheid.
   
 • Bonus: Naast de periodieke verhoging van het salaris kent Parkstad ook een variabele beloning: de bonus. Deze bonus is afhankelijk van het bedrijfsresultaat en van de jaarlijkse individuele beoordeling. 
   
 • Gezelligheid: Ontspanning is voor sommige ook een gezellige borrel. Tweemaal per jaar hebben we een personeelsbijeenkomst op een locatie in midden Nederland. En vergeet ook onze jaarlijkse zomerbarbecue alsook de activiteiten van de Personeelsvereniging de Uilskuikens niet.


Lees meer over het ontstaan van Parkstad.
 

Join the Parkstad family!

Wil je ook deel uit maken van Parkstad, solliciteer dan op een van onze vacatures. Wie weet, mogen wij je binnenkort verwelkomen in ons team.
 

 

Rivas Zorggroep

Het Beatrixziekenhuis in Gorinchem hebben we geadviseerd over de elektrische bedrijfsvoering. Dit ziekenhuis is onderdeel van de Rivas Zorggroep. Dit heeft geresulteerd in de opleiding van een groot aantal medewerkers in veilig werken met en bij elektrische installaties. In de risico-analyse hebben...

MOSA

Ruim 50 medewerkers van MOSA volgden de instructie over veilig werken met elektriciteit volgens NEN 3140. De meesten waren aangewezen als Voldoend Onderricht Persoon. In 2015 volgde reeds een groep tot Voldoend Onderricht Persoon aangewezen medewerkers deze instructie bij ons. De instructies voerd...

Waterschap Brabantse Delta

Twee jaar geleden vroeg Waterschap Brabantse Delta aan Parkstad Inspecties om te adviseren over de veiligheid van hun elektrische bedrijfsvoering. In de vorm van een audit. Vervolgens ging Frank Smits, adviseur en docent van Parkstad Inspecties, samen met de andere Installatieverantwoordelijken (IV)...

Van Dorp Installaties

‘Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen, jong of oud. Niet ontwikkelen is geen optie’. Hét motto van Eline.

Monarch

“Monarch Nederland is het mooie bedrijf van mijn ouders. Het bedrijf is een zelfstandige vertegenwoordiging van de Weishaupt producten; totaalaanbieder van branders, ketels, warmtepompen en solar systemen”, zo luidt de enthousiaste introductie van Amber Harms, dochter van...

Opleidingslocaties

Onze opleidingen vinden plaats in Schinnen, Den Bosch en Apeldoorn. Daarnaast verzorgen we incompany-opleidingen, desgewenst op locatie bij onze opdrachtgevers.

disclaimer privacy sitemap cookies webdesign gosidesign