Parkstad Opleidingen opleidingspartner van Visma PlusPort

Geplaatst op 04-03-2022

Parkstad Opleidingen is opleidingspartner van Visma PlusPort geworden. Dit betekent dat Parkstad Opleidingen als mogelijke leverancier te vinden is in het leveranciersportaal van Visma PlusPort. Via een zogenaamde friendrelatie kunnen PlusPort Academy klanten onze opleidingen aan hun eigen catalogus toevoegen.

Friendrelaties

Organisaties die de PlusPort Academy software gebruiken voor hun eigen medewerkers kunnen door middel van een koppeling ‘friend’ worden met Parkstad Opleidingen. Deze friendrelatie stelt de klant in staat om de catalogus van elektrotechnische en stookopleidingen en de planning hiervan te bekijken en in haar eigen opleidingscatalogus toe te voegen en medewerkers in te schrijven voor de betreffende opleidingen, trainingen en/of examens. Zo heeft een van onze eerste PlusPort-klanten SPIE Academy diverse opleidingen van ons in haar catalogus geïntegreerd. SPIE kan via deze koppeling medewerkers aanmelden voor een opleiding bij ons. “Wij als SPIE Academy zijn blij dat we Parkstad Opleidingen hebben kunnen koppelen aan het interne leerportaal. Op deze manier kunnen we o.a. elektro (veiligheids-)trainingen beter toegankelijk maken voor alle SPIE-medewerkers,” aldus René Gieben, manager SPIE Academy Techniek.

Femke van Dijk, teamleider Parkstad Opleidingen: “PlusPort is voor ons een nieuwe uitdaging die we graag zijn aangegaan gekeken naar de wensen en behoeften van enkele vaste klanten van ons. We zien de voordelen van dit portaal voor de klant alsook de opleider. Klanten kunnen die opleidingen aan hun catalogus toevoegen die voor hun medewerkers interessant zijn. Hierbij houden ze het overzicht. Het portaal biedt veel mogelijkheden, zoals het per werknemer inzichtelijk maken welke opleidingen men heeft gevolgd en welke resultaten er zijn behaald. Het levert voor beide kanten inzicht én tijdswinst op. Ik ben dan ook blij dat we een overeenkomst hebben kunnen sluiten met SPIE Academy en samen gaan werken via PlusPort.”

PlusPort-klant

Bent u ook PlusPort-klant en bent u geïnteresseerd in elektrotechnische en stookopleidingen? Neem contact met ons op via info@opleidingen.nl of via 088 – 46 77 373. Natuurlijk kunt u ook gewoon via de bestaande manier uzelf of uw medewerkers bij ons aanmelden. 

 

Rivas Zorggroep

Het Beatrixziekenhuis in Gorinchem hebben we geadviseerd over de elektrische bedrijfsvoering. Dit ziekenhuis is onderdeel van de Rivas Zorggroep. Dit heeft geresulteerd in de opleiding van een groot aantal medewerkers in veilig werken met en bij elektrische installaties. In de risico-analyse hebben...

MOSA

Ruim 50 medewerkers van MOSA volgden de instructie over veilig werken met elektriciteit volgens NEN 3140. De meesten waren aangewezen als Voldoend Onderricht Persoon. In 2015 volgde reeds een groep tot Voldoend Onderricht Persoon aangewezen medewerkers deze instructie bij ons. De instructies voerd...

Waterschap Brabantse Delta

Twee jaar geleden vroeg Waterschap Brabantse Delta aan Parkstad Inspecties om te adviseren over de veiligheid van hun elektrische bedrijfsvoering. In de vorm van een audit. Vervolgens ging Frank Smits, adviseur en docent van Parkstad Inspecties, samen met de andere Installatieverantwoordelijken (IV)...

Van Dorp Installaties

‘Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen, jong of oud. Niet ontwikkelen is geen optie’. Hét motto van Eline.

Monarch

“Monarch Nederland is het mooie bedrijf van mijn ouders. Het bedrijf is een zelfstandige vertegenwoordiging van de Weishaupt producten; totaalaanbieder van branders, ketels, warmtepompen en solar systemen”, zo luidt de enthousiaste introductie van Amber Harms, dochter van...

Opleidingslocaties

Onze opleidingen vinden plaats in Schinnen, Den Bosch en Apeldoorn. Daarnaast verzorgen we incompany-opleidingen, desgewenst op locatie bij onze opdrachtgevers.

disclaimer privacy sitemap cookies webdesign gosidesign