Persbericht: Van Dorp benoemt Parkstad Opleidingen tot vaste partner

Geplaatst op 17-02-2022

Technisch dienstverlener Van Dorp heeft Parkstad Opleidingen benoemd tot vaste partner voor alle technische opleidingen van het betreffende opleidingsinstituut. Dit houdt in dat Parkstad Opleidingen de vaste partner wordt op het gebied van stookopleidingen en diverse elektrotechnische trainingen voor Van Dorp.

Samen op weg naar een energieneutrale wereld

De samenwerking tussen Parkstad Opleidingen en Van Dorp wordt voor onbepaalde tijd aangegaan. Het doel van deze samenwerking is om elkaar te versterken en te streven naar een gemeenschappelijk doel: Nederland samen duurzamer maken. Deze samenwerking zorgt ervoor dat de technici van Van Dorp over de juiste kennis en vaardigheden beschikken en in staat zijn om mee te bewegen met veranderingen en ontwikkelingen in de branche. Naast het vakinhoudelijk doorontwikkelen van technici, wordt binnen deze samenwerking ook aandacht besteed aan het energieneutraal maken van gebouwen en de gebouwgebonden installaties. Parkstad Opleidingen en Van Dorp bundelen hierbij hun krachten samen voor een duurzamer Nederland. 

“We zijn zeer verheugd om als vaste partner te zijn benoemd. We werken al geruime tijd samen met Van Dorp. Door een aanbesteding zijn wij als winnaar uit de bus gekomen, onder andere vanwege onze flexibele opstelling en het proactief oplossingsgericht meedenken. We zien Van Dorp als een toekomstgericht bedrijf dat kansen en ontwikkelingen biedt voor haar werknemers, maar daarbij ook rekening houdt met de ontwikkelingen in de branche. Dankzij deze mooie samenwerking maken we Nederland een stukje duurzamer, zegt Etiënne Hochs, Algemeen Directeur bij Parkstad Opleidingen.”

Anouchka Bonnes, HR Development Manager bij Van Dorp: “Al jaren is Parkstad een deskundige en betrouwbare leverancier voor Van Dorp. Met de samenwerking vanaf 2022 kiezen we ervoor om ons meer te richten op hoe we samen kunnen werken aan een gemeenschappelijk doel. Er liggen grote kansen maar ook grote uitdagingen als het gaat om de kennisontwikkeling van onze mensen. Samen met Parkstad gaan we absoluut betekenis geven aan die ontwikkeling de komende jaren.”

Rivas Zorggroep

Het Beatrixziekenhuis in Gorinchem hebben we geadviseerd over de elektrische bedrijfsvoering. Dit ziekenhuis is onderdeel van de Rivas Zorggroep. Dit heeft geresulteerd in de opleiding van een groot aantal medewerkers in veilig werken met en bij elektrische installaties. In de risico-analyse hebben...

MOSA

Ruim 50 medewerkers van MOSA volgden de instructie over veilig werken met elektriciteit volgens NEN 3140. De meesten waren aangewezen als Voldoend Onderricht Persoon. In 2015 volgde reeds een groep tot Voldoend Onderricht Persoon aangewezen medewerkers deze instructie bij ons. De instructies voerd...

Waterschap Brabantse Delta

Twee jaar geleden vroeg Waterschap Brabantse Delta aan Parkstad Inspecties om te adviseren over de veiligheid van hun elektrische bedrijfsvoering. In de vorm van een audit. Vervolgens ging Frank Smits, adviseur en docent van Parkstad Inspecties, samen met de andere Installatieverantwoordelijken (IV)...

Van Dorp Installaties

‘Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen, jong of oud. Niet ontwikkelen is geen optie’. Hét motto van Eline.

Monarch

“Monarch Nederland is het mooie bedrijf van mijn ouders. Het bedrijf is een zelfstandige vertegenwoordiging van de Weishaupt producten; totaalaanbieder van branders, ketels, warmtepompen en solar systemen”, zo luidt de enthousiaste introductie van Amber Harms, dochter van...

Opleidingslocaties

Onze opleidingen vinden plaats in Schinnen, Den Bosch en Apeldoorn. Daarnaast verzorgen we incompany-opleidingen, desgewenst op locatie bij onze opdrachtgevers.

disclaimer privacy sitemap cookies webdesign gosidesign