Webinar SCIOS Scope 14

Geplaatst op 25-11-2021

Kijk hier het onderstaande webinar over SCIOS Scope 14 terug.
 
Wat houdt SCIOS Scope 14 precies in? Waarom deze wijziging en wat gaat er precies veranderen? 
 
De SCIOS Scope 14 is een nieuwe scope voor verwarmingsinstallaties. Om deze complexe materie behapbaar te maken, organiseren wij dinsdag 11 januari 2022 om 15.00 uur een gratis webinar. Tijdens dit webinar gaan Chantal Dupuis (accountmanager) en Hans Boijmanns (energieadviseur) in gesprek over de SCIOS Scope 14. 
 
In dit webinar:
  • geven wij u meer inzicht in deze scope;
  • bespreken wij het verschil tussen EPBD III en SCIOS Scope 14;
  • gaan wij in op de opleiding hiervoor en de meest gestelde vragen. 
Interesse? Meld u dan snel aan voor dit webinar via ons aanmeldformulier
 
Datum: 11 januari 2022
Tijd: 15.00 – max 16.30 uur
 
Het webinar vindt plaats via Zoom.
 
Ter info: Wanneer u zich aanmeldt voor dit webinar ontvangt u een bevestigingsmail met een persoonlijke toegangslink. 
 
U kunt het webinar volgen op uw computer, laptop, tablet of mobiele telefoon. 
 
Heeft u vragen die u graag beantwoord wilt hebben, stuur dan een e-mail naar dvdhove@parkstad-inspecties.nl. Natuurlijk kunt u ook vragen stellen via de live chat tijdens het webinar. 
 

Rivas Zorggroep

Het Beatrixziekenhuis in Gorinchem hebben we geadviseerd over de elektrische bedrijfsvoering. Dit ziekenhuis is onderdeel van de Rivas Zorggroep. Dit heeft geresulteerd in de opleiding van een groot aantal medewerkers in veilig werken met en bij elektrische installaties. In de risico-analyse hebben...

MOSA

Ruim 50 medewerkers van MOSA volgden de instructie over veilig werken met elektriciteit volgens NEN 3140. De meesten waren aangewezen als Voldoend Onderricht Persoon. In 2015 volgde reeds een groep tot Voldoend Onderricht Persoon aangewezen medewerkers deze instructie bij ons. De instructies voerd...

Waterschap Brabantse Delta

Twee jaar geleden vroeg Waterschap Brabantse Delta aan Parkstad Inspecties om te adviseren over de veiligheid van hun elektrische bedrijfsvoering. In de vorm van een audit. Vervolgens ging Frank Smits, adviseur en docent van Parkstad Inspecties, samen met de andere Installatieverantwoordelijken (IV)...

Van Dorp Installaties

‘Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen, jong of oud. Niet ontwikkelen is geen optie’. Hét motto van Eline.

Monarch

“Monarch Nederland is het mooie bedrijf van mijn ouders. Het bedrijf is een zelfstandige vertegenwoordiging van de Weishaupt producten; totaalaanbieder van branders, ketels, warmtepompen en solar systemen”, zo luidt de enthousiaste introductie van Amber Harms, dochter van...

Opleidingslocaties

Onze opleidingen vinden plaats in Schinnen, Den Bosch en Apeldoorn. Daarnaast verzorgen we incompany-opleidingen, desgewenst op locatie bij onze opdrachtgevers.

disclaimer privacy sitemap cookies webdesign gosidesign