Doekle Terpstra op bedrijfsbezoek

Geplaatst op 30-09-2021

Woensdag 29 september bracht Doekle Terpstra, voorzitter van Techniek Nederland, een bezoek aan Parkstad Inspecties en Parkstad Opleidingen in Den Bosch. De heer Terpstra brengt regelmatig bedrijfsbezoeken met als doel in contact te komen en te blijven met de leden van de branchevereniging.

Na een kennismaking met Etiënne Hochs (algemeen directeur) werd Terpstra rondgeleid door het opleidingscentrum in Den Bosch. Terpstra sprak zijn bewondering uit voor de grote praktijkhal die in twee jaar tijd tot stand is gekomen en inmiddels vol staat met mooie en interessante installaties.

Tijdens deze rondleiding alsook daarna hebben we uitvoerig gesproken over onze dienstverlening en de ontwikkelingen en uitdagingen in de installatiebranche die van invloed zijn op onze dagelijkse werkzaamheden voor zowel opleidingen alsook inspecties. Terpstra was zeer te spreken over onze persoonlijke aanpak; de betrokkenheid van onze docenten, de behulpzaamheid alsook de combinatie tussen theorie en praktijk. 

Terpstra informeerde tevens naar de rol van en tevredenheid over de brancheorganisatie en vroeg naar eventuele verbeterpunten. 

We kijken terug op een inspirerend gesprek. Het was fijn om elkaar eens te ontmoeten. 

 

Rivas Zorggroep

Het Beatrixziekenhuis in Gorinchem hebben we geadviseerd over de elektrische bedrijfsvoering. Dit ziekenhuis is onderdeel van de Rivas Zorggroep. Dit heeft geresulteerd in de opleiding van een groot aantal medewerkers in veilig werken met en bij elektrische installaties. In de risico-analyse hebben...

MOSA

Ruim 50 medewerkers van MOSA volgden de instructie over veilig werken met elektriciteit volgens NEN 3140. De meesten waren aangewezen als Voldoend Onderricht Persoon. In 2015 volgde reeds een groep tot Voldoend Onderricht Persoon aangewezen medewerkers deze instructie bij ons. De instructies voerd...

Waterschap Brabantse Delta

Twee jaar geleden vroeg Waterschap Brabantse Delta aan Parkstad Inspecties om te adviseren over de veiligheid van hun elektrische bedrijfsvoering. In de vorm van een audit. Vervolgens ging Frank Smits, adviseur en docent van Parkstad Inspecties, samen met de andere Installatieverantwoordelijken (IV)...

Van Dorp Installaties

‘Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen, jong of oud. Niet ontwikkelen is geen optie’. Hét motto van Eline.

Monarch

“Monarch Nederland is het mooie bedrijf van mijn ouders. Het bedrijf is een zelfstandige vertegenwoordiging van de Weishaupt producten; totaalaanbieder van branders, ketels, warmtepompen en solar systemen”, zo luidt de enthousiaste introductie van Amber Harms, dochter van...

Opleidingslocaties

Onze opleidingen vinden plaats in Schinnen, Den Bosch en Apeldoorn. Daarnaast verzorgen we incompany-opleidingen, desgewenst op locatie bij onze opdrachtgevers.

disclaimer privacy sitemap cookies webdesign gosidesign