Uitslag prijsvraag: stap in de Parkstad wereld

Geplaatst op 27-01-2021

Ties en Noor zijn de superhelden uit de huisstijl van Parkstad Inspecties en Parkstad Opleidingen. Zij verbeelden onze rol in de samenleving: onbevangen (=onafhankelijk), als superheld (=deskundig) en met een vriendelijke uitstraling (=betrokken) onderzoeken zij of installaties duurzaam en/of veilig zijn.

De bijzondere cartoon laat zien dat ze echt overal komen. Ties en Noor geven aanbevelingen, delen hun kennis en verdwijnen weer met een goed gevoel. Rotsvast overtuigd dat de mensen die er werken of het gebouw onderhouden, weten wat ze moeten doen om hun wereld een stukje veiliger en duurzamer te maken.

In december hadden we een leuke uitdaging: tel het aantal keren dat het oog uit ons logo in de cartoon voorkomt en maak kans op o.a. een Zeiss verrekijker! 

Het viel niet mee om alle ogen te vinden, want sommige zaten goed verstopt. 
Onder de goede inzendingen zijn onderstaande prijswinnaars getrokken door Etienne Hochs, algemeen directeur van Parkstad Inspecties en Parkstad Opleidingen:

  • 1x verrekijker van topkwaliteit: Zeiss Terra Pocket 8x25 - gewonnen door No Kroeg
  • 3x legpuzzel van 1000 stukjes van de cartoon - gewonnen door Jos ten Brinke, René Stout en Marc Drossers
  • 3x stormparaplu - gewonnen door Hendry Vis, Jeffrey Spoor en John van Rijsse
  • 3x dopper - gewonnen door Richard Janssen, Mirjam Kneppers en J. Aretz

Alle winnaars: van harte gefeliciteerd!
Alle deelnemers zijn eind januari geïnformeerd over de uitslag, met dank voor hun deelname!

Rivas Zorggroep

Het Beatrixziekenhuis in Gorinchem hebben we geadviseerd over de elektrische bedrijfsvoering. Dit ziekenhuis is onderdeel van de Rivas Zorggroep. Dit heeft geresulteerd in de opleiding van een groot aantal medewerkers in veilig werken met en bij elektrische installaties. In de risico-analyse hebben...

MOSA

Ruim 50 medewerkers van MOSA volgden de instructie over veilig werken met elektriciteit volgens NEN 3140. De meesten waren aangewezen als Voldoend Onderricht Persoon. In 2015 volgde reeds een groep tot Voldoend Onderricht Persoon aangewezen medewerkers deze instructie bij ons. De instructies voerd...

Waterschap Brabantse Delta

Twee jaar geleden vroeg Waterschap Brabantse Delta aan Parkstad Inspecties om te adviseren over de veiligheid van hun elektrische bedrijfsvoering. In de vorm van een audit. Vervolgens ging Frank Smits, adviseur en docent van Parkstad Inspecties, samen met de andere Installatieverantwoordelijken (IV)...

Van Dorp Installaties

‘Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen, jong of oud. Niet ontwikkelen is geen optie’. Hét motto van Eline.

Monarch

“Monarch Nederland is het mooie bedrijf van mijn ouders. Het bedrijf is een zelfstandige vertegenwoordiging van de Weishaupt producten; totaalaanbieder van branders, ketels, warmtepompen en solar systemen”, zo luidt de enthousiaste introductie van Amber Harms, dochter van...

Opleidingslocaties

Onze opleidingen vinden plaats in Schinnen, Den Bosch en Apeldoorn. Daarnaast verzorgen we incompany-opleidingen, desgewenst op locatie bij onze opdrachtgevers.

disclaimer privacy sitemap cookies webdesign gosidesign