Prijsvraag: stap in de Parkstad wereld

Geplaatst op 09-12-2020

Ties en Noor zijn de superhelden uit de huisstijl van Parkstad Inspecties en Parkstad Opleidingen. Zij verbeelden onze rol in de samenleving: onbevangen (=onafhankelijk), als superheld (=deskundig) en met een vriendelijke uitstraling (=betrokken) onderzoeken zij of installaties duurzaam en/of veilig zijn.

De bijzondere cartoon laat zien dat ze echt overal komen. Ties en Noor geven aanbevelingen, delen hun kennis en verdwijnen weer met een goed gevoel. Rotsvast overtuigd dat de mensen die er werken of het gebouw onderhouden, weten wat ze moeten doen om hun wereld een stukje veiliger en duurzamer te maken.

Een leuke uitdaging voor u en uw huisgenoten en maak kans op o.a. een Zeiss verrekijker! Dan kijkt ook u met een aandachtige blik naar de wereld om u heen.

Open hier de cartoon en bekijk 'm goed.

Spelregels

Tel het aantal keren dat het oog uit ons logo in de cartoon voorkomt.
Wilt u kans maken op die fantastische verrekijker? Stuur uw uitkomst vóór 15 januari 2021 naar mhouben@parkstad-inspecties.nl.
Onder de goede inzendingen verloten we:

  • 1x verrekijker van topkwaliteit: Zeiss Terra Pocket 8x25 
  • 3x legpuzzel van 1000 stukjes van de cartoon
  • 3x stormparaplu
  • 3x dopper

U ontvangt uiterlijk 31 januari 2021 bericht als u tot de winnaars behoort. Winnaars krijgen per e-mail bericht over de gewonnen prijs op het door de deelnemer opgegeven e-mailadres. 

Voorwaarden prijsvraag

  1. Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.
  2. De deelnemer geeft toestemming tot de verwerking van persoonsgegevens in verband met deelname aan de prijsvraag. Parkstad Inspecties mag de persoonsgegevens opnemen in haar gegevensbestand, dat vertrouwelijk zal worden behandeld en niet worden gedeeld. Meer specifiek: het e-mailadres zal worden gebruikt om enkele keren per jaar een digitale nieuwsbrief te versturen. U kunt zich altijd weer afmelden. 
  3. Maximaal één inzending per mailadres of per deelnemer wordt meegenomen in de loting.
  4. Medewerkers van Parkstad Inspecties zijn uitgesloten van deelname.

Rivas Zorggroep

Het Beatrixziekenhuis in Gorinchem hebben we geadviseerd over de elektrische bedrijfsvoering. Dit ziekenhuis is onderdeel van de Rivas Zorggroep. Dit heeft geresulteerd in de opleiding van een groot aantal medewerkers in veilig werken met en bij elektrische installaties. In de risico-analyse hebben...

MOSA

Ruim 50 medewerkers van MOSA volgden de instructie over veilig werken met elektriciteit volgens NEN 3140. De meesten waren aangewezen als Voldoend Onderricht Persoon. In 2015 volgde reeds een groep tot Voldoend Onderricht Persoon aangewezen medewerkers deze instructie bij ons. De instructies voerd...

Waterschap Brabantse Delta

Twee jaar geleden vroeg Waterschap Brabantse Delta aan Parkstad Inspecties om te adviseren over de veiligheid van hun elektrische bedrijfsvoering. In de vorm van een audit. Vervolgens ging Frank Smits, adviseur en docent van Parkstad Inspecties, samen met de andere Installatieverantwoordelijken (IV)...

Van Dorp Installaties

‘Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen, jong of oud. Niet ontwikkelen is geen optie’. Hét motto van Eline.

Monarch

“Monarch Nederland is het mooie bedrijf van mijn ouders. Het bedrijf is een zelfstandige vertegenwoordiging van de Weishaupt producten; totaalaanbieder van branders, ketels, warmtepompen en solar systemen”, zo luidt de enthousiaste introductie van Amber Harms, dochter van...

Opleidingslocaties

Onze opleidingen vinden plaats in Schinnen, Den Bosch en Apeldoorn. Daarnaast verzorgen we incompany-opleidingen, desgewenst op locatie bij onze opdrachtgevers.

disclaimer privacy sitemap cookies webdesign gosidesign