Honderdste inspecteur zonnestroominstallaties opgeleid

Geplaatst op 01-12-2020

Een mijlpaal in Den Bosch! Wij leiden de honderdste inspecteur zonnestroominstallaties op!

Reden voor een feestje! De hele klas werd op 1 december 2020 getrakteerd op -hoe kan het ook anders- overheerlijke Bossche Bollen! 
Natuurlijk werden ook de andere klaslokalen niet vergeten; de deelnemers aan de opleiding inspectie dieselmotoren en die van bijzondere industriële stookinstallaties vierden mee!

Aan de hand van het door SCIOS opgestelde Technisch Document is in de eerste maanden van 2020 deze gloednieuwe opleiding tot SCIOS Scope 12 inspecteur van zonnestroominstallaties ontwikkeld. Ondertussen stelde SCIOS het bijbehorende examen op, waaraan ook Parkstad Opleidingen haar bijdrage leverde. Na een interne pilotgroep startte in mei de eerste groep inspecteurs met hun opleiding. En nu, een half jaar later, hebben we al meer dan 100 deelnemers opgeleid.

Op de foto staan behalve de deelnemers ook Femke van Dijk, teamleider opleidingen, met de tractatie en docent Jeroen Wemmenhove.

Rivas Zorggroep

Het Beatrixziekenhuis in Gorinchem hebben we geadviseerd over de elektrische bedrijfsvoering. Dit ziekenhuis is onderdeel van de Rivas Zorggroep. Dit heeft geresulteerd in de opleiding van een groot aantal medewerkers in veilig werken met en bij elektrische installaties. In de risico-analyse hebben...

MOSA

Ruim 50 medewerkers van MOSA volgden de instructie over veilig werken met elektriciteit volgens NEN 3140. De meesten waren aangewezen als Voldoend Onderricht Persoon. In 2015 volgde reeds een groep tot Voldoend Onderricht Persoon aangewezen medewerkers deze instructie bij ons. De instructies voerd...

Waterschap Brabantse Delta

Twee jaar geleden vroeg Waterschap Brabantse Delta aan Parkstad Inspecties om te adviseren over de veiligheid van hun elektrische bedrijfsvoering. In de vorm van een audit. Vervolgens ging Frank Smits, adviseur en docent van Parkstad Inspecties, samen met de andere Installatieverantwoordelijken (IV)...

Van Dorp Installaties

‘Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen, jong of oud. Niet ontwikkelen is geen optie’. Hét motto van Eline.

Monarch

“Monarch Nederland is het mooie bedrijf van mijn ouders. Het bedrijf is een zelfstandige vertegenwoordiging van de Weishaupt producten; totaalaanbieder van branders, ketels, warmtepompen en solar systemen”, zo luidt de enthousiaste introductie van Amber Harms, dochter van...

Opleidingslocaties

Onze opleidingen vinden plaats in Schinnen, Den Bosch en Apeldoorn. Daarnaast verzorgen we incompany-opleidingen, desgewenst op locatie bij onze opdrachtgevers.

disclaimer privacy sitemap cookies webdesign gosidesign