Corona maatregelen Parkstad Inspecties en Parkstad Opleidingen

Geplaatst op 04-05-2020

Bij het verrichten van onze werkzaamheden volgen wij uiteraard alle maatregelen en adviezen van de rijksoverheid op. Wij informeren u graag over onze werkwijze. 
NB: dit document wordt regelmatig bijgewerkt. Laatste update 03-11-2021.

Voor werkzaamheden op locatie bij onze opdrachtgevers:

  • Onze medewerkers volgen de hygiënerichtlijnen van het RIVM op. Dat betekent onder meer dat zij thuis blijven bij gezondheidsklachten (hoesten en niezen). Daarnaast zijn we nog steeds voorzichtig en geven we elkaar de ruimte.
  • Onze medewerkers houden zich aan de voorschriften die gelden op uw locatie en die aan hen kenbaar worden gemaakt; zij werken mee aan een eventuele extra toegangscontrole.
  • Het is onze medewerkers niet toegestaan te werken in ruimtes waar anderen aanwezig zijn met bovengenoemde gezondheidsklachten.

Voor onze opleidingen in Den Bosch en Schinnen:

  • Deelnemers met ziekteverschijnselen die op corona lijken, mogen niet deelnemen. Hen wordt een alternatieve lesdatum aangeboden.
  • Deelnemers reinigen bij binnenkomst hun handen.
  • Leslokalen zijn zo ingericht dat iedereen voldoende afstand van elkaar kan houden.
  • De lunch is hygiënisch verpakt; de zitplaatsen zijn zo ingericht dat iedereen steeds de anderhalve meter afstand kan aanhouden.
  • Bij de praktijkoefeningen vragen we iedereen zoveel mogelijk eigen meetmiddelen en persoonlijke beschermingsmiddelen te gebruiken; voor praktijkopdrachten zijn er daarnaast wegwerphandschoenen en haarnetjes beschikbaar en wordt het gebruikte gereedschap, meetmiddel of toestelonderdeel waar nodig steeds gereinigd. Voor tussendoor reinigen van de handen is gel aanwezig.
  • Tijdens het zich verplaatsen in ons gebouw is het dragen van een mondkapje verplicht. Wanner u op uw plek zit tijdens de theorieles/theorie-examen/lunch mag het mondkapje af. 

Algemeen:

Natuurlijk zorgen wij voor voldoende zeep en desinfectiemateriaal in Schinnen en Den Bosch. Oppervlakken, apparatuur en persoonlijke beschermingsmiddelen, waar het virus zich aan kan hechten en die worden aangeraakt, maken we dagelijks of na gebruik schoon conform de richtlijnen van het RIVM.

We volgen de ontwikkelingen op de voet. Waar nodig passen we onze werkwijze aan. We houden onze medewerkers hiervan voortdurend op de hoogte. Zo kunt u erop vertrouwen dat de inspecties veilig en met zo min mogelijk besmettingsgevaar voor uw en onze medewerkers of bezoekers worden uitgevoerd.

Heeft u zorgen of vragen, bel ons dan op 088 467 73 00.

Rivas Zorggroep

Het Beatrixziekenhuis in Gorinchem hebben we geadviseerd over de elektrische bedrijfsvoering. Dit ziekenhuis is onderdeel van de Rivas Zorggroep. Dit heeft geresulteerd in de opleiding van een groot aantal medewerkers in veilig werken met en bij elektrische installaties. In de risico-analyse hebben...

MOSA

Ruim 50 medewerkers van MOSA volgden de instructie over veilig werken met elektriciteit volgens NEN 3140. De meesten waren aangewezen als Voldoend Onderricht Persoon. In 2015 volgde reeds een groep tot Voldoend Onderricht Persoon aangewezen medewerkers deze instructie bij ons. De instructies voerd...

Waterschap Brabantse Delta

Twee jaar geleden vroeg Waterschap Brabantse Delta aan Parkstad Inspecties om te adviseren over de veiligheid van hun elektrische bedrijfsvoering. In de vorm van een audit. Vervolgens ging Frank Smits, adviseur en docent van Parkstad Inspecties, samen met de andere Installatieverantwoordelijken (IV)...

Van Dorp Installaties

‘Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen, jong of oud. Niet ontwikkelen is geen optie’. Hét motto van Eline.

Monarch

“Monarch Nederland is het mooie bedrijf van mijn ouders. Het bedrijf is een zelfstandige vertegenwoordiging van de Weishaupt producten; totaalaanbieder van branders, ketels, warmtepompen en solar systemen”, zo luidt de enthousiaste introductie van Amber Harms, dochter van...

Opleidingslocaties

Onze opleidingen vinden plaats in Schinnen, Den Bosch en Apeldoorn. Daarnaast verzorgen we incompany-opleidingen, desgewenst op locatie bij onze opdrachtgevers.

disclaimer privacy sitemap cookies webdesign gosidesign