Parkstad Opleidingen realiseert practicum in Den Bosch

Geplaatst op 08-04-2020

Fase 1 van ons practicum in Den Bosch is gereed. Zo gaaf! Neem een kijkje via deze video.

De toestellen maken de praktijktraining mogelijk voor onderhouds- en/of inspectiewerkzaamheden van stooktoestellen die vallen binnen de SCIOS Scopes 1, 2, 4d, 5a, 7a, 7b en 7c. Vanaf mei kunnen hier ook elektrotechnici terecht voor de inspectie van zonnestroom volgens SCIOS Scope 12.

En wij staan niet stil. Binnenkort wordt nog een nieuwe stoomketel voor de opleidingen SCIOS Scope 2 en 3 en Vakbekwaam Persoon Stoominstallaties (VPS) geplaatst. En er volgt meer! Nieuwe plannen worden voorbereid. Wij kijken uit naar alle deelnemers aan onze opleidingen, die te zijner tijd intensief gebruik gaan maken van alle faciliteiten die dit practicum biedt.

Meer weten over onze opleidingen in Den Bosch, Schinnen of incompany? Bekijk dan ons lesprogramma.
 

Rivas Zorggroep

Het Beatrixziekenhuis in Gorinchem hebben we geadviseerd over de elektrische bedrijfsvoering. Dit ziekenhuis is onderdeel van de Rivas Zorggroep. Dit heeft geresulteerd in de opleiding van een groot aantal medewerkers in veilig werken met en bij elektrische installaties. In de risico-analyse hebben...

MOSA

Ruim 50 medewerkers van MOSA volgden de instructie over veilig werken met elektriciteit volgens NEN 3140. De meesten waren aangewezen als Voldoend Onderricht Persoon. In 2015 volgde reeds een groep tot Voldoend Onderricht Persoon aangewezen medewerkers deze instructie bij ons. De instructies voerd...

Waterschap Brabantse Delta

Twee jaar geleden vroeg Waterschap Brabantse Delta aan Parkstad Inspecties om te adviseren over de veiligheid van hun elektrische bedrijfsvoering. In de vorm van een audit. Vervolgens ging Frank Smits, adviseur en docent van Parkstad Inspecties, samen met de andere Installatieverantwoordelijken (IV)...

Van Dorp Installaties

‘Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen, jong of oud. Niet ontwikkelen is geen optie’. Hét motto van Eline.

Monarch

“Monarch Nederland is het mooie bedrijf van mijn ouders. Het bedrijf is een zelfstandige vertegenwoordiging van de Weishaupt producten; totaalaanbieder van branders, ketels, warmtepompen en solar systemen”, zo luidt de enthousiaste introductie van Amber Harms, dochter van...

Opleidingslocaties

Onze opleidingen vinden plaats in Schinnen, Den Bosch en Apeldoorn. Daarnaast verzorgen we incompany-opleidingen, desgewenst op locatie bij onze opdrachtgevers.

disclaimer privacy sitemap cookies webdesign gosidesign