Bewijzen van Slagen SCIOS Periodieke Kennistoetsen uitgereikt

Geplaatst op 20-02-2020

Sinds juli 2019 vraagt SCIOS aan erkende inspecteurs voor de scopes 1 t/m 10 óók een Periodieke Kennistoets. 

Heeft u géén diploma voor de SCIOS Scope waarvoor wel bevoegdheid is afgegeven? Of is uw diploma van vóór 1999? Let op: dan moet u uiterlijk 31 december 2020 zijn geslaagd voor de Periodieke Kennistoets. Het volledige schema vindt u hier.

Op de foto's:

  • links neemt de heer Vollebregt van Kemkens het “Bewijs van slagen” in ontvangst uit handen van Freek Eggels, manager opleidingen bij Parkstad Opleidingen. De heer Vollebregt heeft succesvol de Periodieke Kennistoets voor Periodieke Inspecties SCIOS Scope 1 afgerond. 
  • rechts krijgt de heer Venus van Romijnders zijn "Bewijs van slagen" voor het halen van de Periodieke Kennistoets voor Periodieke Inspecties SCIOS Scope 1 en 2.

Uit onze ervaring blijkt dat deze Periodieke Kennistoetsen géén appeltje eitje zijn. Wilt u zich goed voorbereiden, kies dan voor een theoretische opfriscursus uit ons opleidingenaanbod.

Rivas Zorggroep

Het Beatrixziekenhuis in Gorinchem hebben we geadviseerd over de elektrische bedrijfsvoering. Dit ziekenhuis is onderdeel van de Rivas Zorggroep. Dit heeft geresulteerd in de opleiding van een groot aantal medewerkers in veilig werken met en bij elektrische installaties. In de risico-analyse hebben...

MOSA

Ruim 50 medewerkers van MOSA volgden de instructie over veilig werken met elektriciteit volgens NEN 3140. De meesten waren aangewezen als Voldoend Onderricht Persoon. In 2015 volgde reeds een groep tot Voldoend Onderricht Persoon aangewezen medewerkers deze instructie bij ons. De instructies voerd...

Waterschap Brabantse Delta

Twee jaar geleden vroeg Waterschap Brabantse Delta aan Parkstad Inspecties om te adviseren over de veiligheid van hun elektrische bedrijfsvoering. In de vorm van een audit. Vervolgens ging Frank Smits, adviseur en docent van Parkstad Inspecties, samen met de andere Installatieverantwoordelijken (IV)...

Van Dorp Installaties

‘Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen, jong of oud. Niet ontwikkelen is geen optie’. Hét motto van Eline.

Monarch

“Monarch Nederland is het mooie bedrijf van mijn ouders. Het bedrijf is een zelfstandige vertegenwoordiging van de Weishaupt producten; totaalaanbieder van branders, ketels, warmtepompen en solar systemen”, zo luidt de enthousiaste introductie van Amber Harms, dochter van...

Opleidingslocaties

Onze opleidingen vinden plaats in Schinnen, Den Bosch en Apeldoorn. Daarnaast verzorgen we incompany-opleidingen, desgewenst op locatie bij onze opdrachtgevers.

disclaimer privacy sitemap cookies webdesign gosidesign