Tweede vestiging in Den Bosch in gebruik!

Geplaatst op 11-10-2019

Na een behoorlijke klusperiode, namen wij onze tweede vestiging in Den Bosch in gebruik! 

Vanuit Schinnen in Zuid-Limburg én vanuit het centraal gelegen Den Bosch, zijn wij nog dichter bij onze klanten, onze cursisten en examenkandidaten. Uiteraard met hetzelfde hoge kwaliteitsniveau dat u van ons gewend bent.

Wij hebben onze eerste cursisten en examenkandidaten al mogen ontvangen in onze theorielokalen! Het practicum wordt stap voor stap hypermodern ingericht met de meest gangbare installaties.
Instructies aan megagrote stookinstallaties continueren wij bij onze vertrouwde externe partners.

De kantoorruimten, presentatieruimten en lunch- en ontspanningsruimte krijgen een laatste finishing touch en dan zijn deze ook klaar voor gebruik.

U bent van harte welkom!

Rivas Zorggroep

Het Beatrixziekenhuis in Gorinchem hebben we geadviseerd over de elektrische bedrijfsvoering. Dit ziekenhuis is onderdeel van de Rivas Zorggroep. Dit heeft geresulteerd in de opleiding van een groot aantal medewerkers in veilig werken met en bij elektrische installaties. In de risico-analyse hebben...

MOSA

Ruim 50 medewerkers van MOSA volgden de instructie over veilig werken met elektriciteit volgens NEN 3140. De meesten waren aangewezen als Voldoend Onderricht Persoon. In 2015 volgde reeds een groep tot Voldoend Onderricht Persoon aangewezen medewerkers deze instructie bij ons. De instructies voerd...

Waterschap Brabantse Delta

Twee jaar geleden vroeg Waterschap Brabantse Delta aan Parkstad Inspecties om te adviseren over de veiligheid van hun elektrische bedrijfsvoering. In de vorm van een audit. Vervolgens ging Frank Smits, adviseur en docent van Parkstad Inspecties, samen met de andere Installatieverantwoordelijken (IV)...

Van Dorp Installaties

‘Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen, jong of oud. Niet ontwikkelen is geen optie’. Hét motto van Eline.

Monarch

“Monarch Nederland is het mooie bedrijf van mijn ouders. Het bedrijf is een zelfstandige vertegenwoordiging van de Weishaupt producten; totaalaanbieder van branders, ketels, warmtepompen en solar systemen”, zo luidt de enthousiaste introductie van Amber Harms, dochter van...

Opleidingslocaties

Onze opleidingen vinden plaats in Schinnen, Den Bosch en Apeldoorn. Daarnaast verzorgen we incompany-opleidingen, desgewenst op locatie bij onze opdrachtgevers.

disclaimer privacy sitemap cookies webdesign gosidesign