Universiteit Utrecht gunt meerjarenopdracht NEN 3140 inspecties aan Parkstad Inspecties

Geplaatst op 04-10-2019

Aanbesteding gewonnen, samenwerking beklonken! Wij gaan de NEN 3140 inspecties van de elektrotechnische installaties van alle gebouwen in de 'regio’s Oost en Binnenstad' van Universiteit Utrecht uitvoeren. Dat zijn meer dan 65 gebouwen!

De aanbesteding vond plaats in twee fasen: in de eerste fase werden de 5 beste aanbieders geselecteerd. In de tweede fase werden we beoordeeld op prijs en kwaliteit. Onze veilige, gebruiksvriendelijke en duurzame aanpak heeft de doorslag gegeven. Onlangs vond de startbijeenkomst plaatst. Uiteraard met een officieel tintje: de overhandiging van de getekende contractdocumenten aan Rocky van Genderen van Universiteit Utrecht.

Omdat wij eerder werkzaamheden hebben verricht op het gebied van elektrotechnische veiligheid, kijken de betrokken collega’s uit naar een voortzetting van de prettige samenwerking. Samen aan de slag!

 
Op de foto links: Etienne Hochs, Algemeen Directeur van Parkstad Inspecties. Rechts: Rocky van Genderen, inkoop- en aanbestedingscoördinator bij Universiteit Utrecht

Rivas Zorggroep

Het Beatrixziekenhuis in Gorinchem hebben we geadviseerd over de elektrische bedrijfsvoering. Dit ziekenhuis is onderdeel van de Rivas Zorggroep. Dit heeft geresulteerd in de opleiding van een groot aantal medewerkers in veilig werken met en bij elektrische installaties. In de risico-analyse hebben...

MOSA

Ruim 50 medewerkers van MOSA volgden de instructie over veilig werken met elektriciteit volgens NEN 3140. De meesten waren aangewezen als Voldoend Onderricht Persoon. In 2015 volgde reeds een groep tot Voldoend Onderricht Persoon aangewezen medewerkers deze instructie bij ons. De instructies voerd...

Waterschap Brabantse Delta

Twee jaar geleden vroeg Waterschap Brabantse Delta aan Parkstad Inspecties om te adviseren over de veiligheid van hun elektrische bedrijfsvoering. In de vorm van een audit. Vervolgens ging Frank Smits, adviseur en docent van Parkstad Inspecties, samen met de andere Installatieverantwoordelijken (IV)...

Van Dorp Installaties

‘Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen, jong of oud. Niet ontwikkelen is geen optie’. Hét motto van Eline.

Monarch

“Monarch Nederland is het mooie bedrijf van mijn ouders. Het bedrijf is een zelfstandige vertegenwoordiging van de Weishaupt producten; totaalaanbieder van branders, ketels, warmtepompen en solar systemen”, zo luidt de enthousiaste introductie van Amber Harms, dochter van...

Opleidingslocaties

Onze opleidingen vinden plaats in Schinnen, Den Bosch en Apeldoorn. Daarnaast verzorgen we incompany-opleidingen, desgewenst op locatie bij onze opdrachtgevers.

disclaimer privacy sitemap cookies webdesign gosidesign