Nieuwe opleidingen stookinstallaties SCIOS 1 t/m 7c gepland

Geplaatst op 05-09-2019

Bent u net als wij weer energiek van start gegaan na een relaxte zomervakantie? Wij hopen het van harte!
Wilt u uw kennis op peil houden en SCIOS-gecertificeerd blijven, dan kunt u weer bij Parkstad Opleidingen terecht.

Bekijk hier een volledig overzicht van alle opleidingen, examens  en periodieke kennistoetsen SCIOS Scopes 1 t/m 7c stookinstallaties, waaronder een aantal gloednieuwe opleidingen!  Nieuw zijn onder meer: SCIOS Scope 3, 4d en 5a en de opfrisinstructies ter voorbereiding op de vanaf 2020 verplichte periodieke kennistoets voor SCIOS gecertificeerde inspecteurs. 
Het overzicht leidt u tevens naar alle informatie over de specifieke opleiding van uw keuze. 

Lees onze nieuwsbrief en meld u nu aan voor het 4e kwartaal 2019 en/of het nieuwe jaar 2020. Wij ontmoeten u graag!

 

Rivas Zorggroep

Het Beatrixziekenhuis in Gorinchem hebben we geadviseerd over de elektrische bedrijfsvoering. Dit ziekenhuis is onderdeel van de Rivas Zorggroep. Dit heeft geresulteerd in de opleiding van een groot aantal medewerkers in veilig werken met en bij elektrische installaties. In de risico-analyse hebben...

MOSA

Ruim 50 medewerkers van MOSA volgden de instructie over veilig werken met elektriciteit volgens NEN 3140. De meesten waren aangewezen als Voldoend Onderricht Persoon. In 2015 volgde reeds een groep tot Voldoend Onderricht Persoon aangewezen medewerkers deze instructie bij ons. De instructies voerd...

Waterschap Brabantse Delta

Twee jaar geleden vroeg Waterschap Brabantse Delta aan Parkstad Inspecties om te adviseren over de veiligheid van hun elektrische bedrijfsvoering. In de vorm van een audit. Vervolgens ging Frank Smits, adviseur en docent van Parkstad Inspecties, samen met de andere Installatieverantwoordelijken (IV)...

Van Dorp Installaties

‘Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen, jong of oud. Niet ontwikkelen is geen optie’. Hét motto van Eline.

Monarch

“Monarch Nederland is het mooie bedrijf van mijn ouders. Het bedrijf is een zelfstandige vertegenwoordiging van de Weishaupt producten; totaalaanbieder van branders, ketels, warmtepompen en solar systemen”, zo luidt de enthousiaste introductie van Amber Harms, dochter van...

Opleidingslocaties

Onze opleidingen vinden plaats in Schinnen, Den Bosch en Apeldoorn. Daarnaast verzorgen we incompany-opleidingen, desgewenst op locatie bij onze opdrachtgevers.

disclaimer privacy sitemap cookies webdesign gosidesign