Examenbureau voor SCIOS Scopes 1 t/m 10!

Geplaatst op 27-11-2018

Met trots melden we dat Parkstad Inspecties vanaf 2019 namens SCIOS, dé toezichthoudende organisatie voor het keuren en inspecteren van stookinstallaties en elektrische installaties, ook examens zal afnemen voor de Scopes 1 t/m 7c voor stookinstallaties.

Sinds 2015 zijn we al examenbureau voor de Scopes 8, 9 en 10 voor de inspectie van elektra.
Alleen dit jaar al nemen we zo'n 250 SCIOS examens en herexamens af.

Begin 2019 breiden we ook ons lesprogramma uit met opleidingen die voorbereiden op de SCIOS examens Scope 1 t/m 7c voor stookinstallaties en brandstofleidingen, zowel voor het Periodiek Onderhoud, Periodieke Inspecties en Eerste Bijzondere Inspecties (PO, PI en EBI).

In januari volgt meer informatie over het les- en examenprogramma en de leslocaties.
Heeft u belangstelling of nu al vragen, neem dan contact met de afdeling opleidingen op 088 467 73 00.

Op de foto: een aantal SCIOS-inspecteurs voor stookinstallaties van Parkstad Inspecties volgt de instructie veilig werken met elektriciteit. Straks kunnen zij hun bijscholing op het gebied van stookinstallaties ook in huis volgen.

Rivas Zorggroep

Het Beatrixziekenhuis in Gorinchem hebben we geadviseerd over de elektrische bedrijfsvoering. Dit ziekenhuis is onderdeel van de Rivas Zorggroep. Dit heeft geresulteerd in de opleiding van een groot aantal medewerkers in veilig werken met en bij elektrische installaties. In de risico-analyse hebben...

MOSA

Ruim 50 medewerkers van MOSA volgden de instructie over veilig werken met elektriciteit volgens NEN 3140. De meesten waren aangewezen als Voldoend Onderricht Persoon. In 2015 volgde reeds een groep tot Voldoend Onderricht Persoon aangewezen medewerkers deze instructie bij ons. De instructies voerd...

Waterschap Brabantse Delta

Twee jaar geleden vroeg Waterschap Brabantse Delta aan Parkstad Inspecties om te adviseren over de veiligheid van hun elektrische bedrijfsvoering. In de vorm van een audit. Vervolgens ging Frank Smits, adviseur en docent van Parkstad Inspecties, samen met de andere Installatieverantwoordelijken (IV)...

Van Dorp Installaties

‘Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen, jong of oud. Niet ontwikkelen is geen optie’. Hét motto van Eline.

Monarch

“Monarch Nederland is het mooie bedrijf van mijn ouders. Het bedrijf is een zelfstandige vertegenwoordiging van de Weishaupt producten; totaalaanbieder van branders, ketels, warmtepompen en solar systemen”, zo luidt de enthousiaste introductie van Amber Harms, dochter van...

Opleidingslocaties

Onze opleidingen vinden plaats in Schinnen, Den Bosch en Apeldoorn. Daarnaast verzorgen we incompany-opleidingen, desgewenst op locatie bij onze opdrachtgevers.

disclaimer privacy sitemap cookies webdesign gosidesign