Kopzorgen over wetgeving stookinstallaties? Niet nodig!

Geplaatst op 27-11-2018

Wij weten als geen ander dat gebouweigenaren en gebouwhuurders, assetmanagers, technische of facilitaire medewerkers worstelen met al die - steeds weer wijzigende - wettelijke verplichtingen op het gebied van stookinstallaties, de opstelling hiervan, emissie-eisen en brandstofleidingen. Dat is niet nodig. Wij zijn er om u wegwijs te maken. Vraag vrijblijvend advies aan óf een op maat gemaakte instructiebijeenkomst.

Na het bijwonen van deze instructiebijeenkomst(en) met een of meerdere modules, zijn uw medewerkers weer volledig geïnformeerd. Daardoor kunnen zij onder meer zelfverzekerd het gesprek aangaan met externe partijen over uit te voeren werkzaamheden aan de installaties. 

Gemeente MaastrichtGEMEENTE MAASTRICHT koos voor de modules stookinstallaties en elektrische veiligheid volgens NEN 3140:
“Acht technische medewerkers beoordeelden de opleiding met het maximaal aantal van 5 sterren! 
Conclusies n.a.v. de opleiding waren o.a.:
zeer leerzaam, uiterst kundig, goede mix van theorie en praktijk en versterking van onze kennis”.Voor vrijblijvend advies kunt u bellen met de projectleider op 088-467 73 00.
En ook voor uw organisatie stellen we graag een informatiebijeenkomst of instructie op maat samen. Bel met Ellen Muijrers of Marie-José Houben van de afdeling opleidingen op 088-467 73 00
Of klik hier voor onze instructies met open inschrijving.
 

Rivas Zorggroep

Het Beatrixziekenhuis in Gorinchem hebben we geadviseerd over de elektrische bedrijfsvoering. Dit ziekenhuis is onderdeel van de Rivas Zorggroep. Dit heeft geresulteerd in de opleiding van een groot aantal medewerkers in veilig werken met en bij elektrische installaties. In de risico-analyse hebben...

MOSA

Ruim 50 medewerkers van MOSA volgden de instructie over veilig werken met elektriciteit volgens NEN 3140. De meesten waren aangewezen als Voldoend Onderricht Persoon. In 2015 volgde reeds een groep tot Voldoend Onderricht Persoon aangewezen medewerkers deze instructie bij ons. De instructies voerd...

Waterschap Brabantse Delta

Twee jaar geleden vroeg Waterschap Brabantse Delta aan Parkstad Inspecties om te adviseren over de veiligheid van hun elektrische bedrijfsvoering. In de vorm van een audit. Vervolgens ging Frank Smits, adviseur en docent van Parkstad Inspecties, samen met de andere Installatieverantwoordelijken (IV)...

Van Dorp Installaties

‘Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen, jong of oud. Niet ontwikkelen is geen optie’. Hét motto van Eline.

Monarch

“Monarch Nederland is het mooie bedrijf van mijn ouders. Het bedrijf is een zelfstandige vertegenwoordiging van de Weishaupt producten; totaalaanbieder van branders, ketels, warmtepompen en solar systemen”, zo luidt de enthousiaste introductie van Amber Harms, dochter van...

Opleidingslocaties

Onze opleidingen vinden plaats in Schinnen, Den Bosch en Apeldoorn. Daarnaast verzorgen we incompany-opleidingen, desgewenst op locatie bij onze opdrachtgevers.

disclaimer privacy sitemap cookies webdesign gosidesign