Dag 3 van IV/WV instructie in nieuw practicum

Geplaatst op 04-05-2017

Inmiddels zijn de lessen in onze nieuwe leslocatie in Schinnen volop gestart. Donderdag 4 mei is dag 3 van de instructie Installatieverantwoordelijke/Werkverantwoordelijke. Omdat de derde dag vrijwel alleen om praktijkopdrachten draait, vindt deze les plaats in het nieuwe laagspanningspracticum. Op de foto docent Frank Smits, in afwachting van de cursisten.

Interesse in een NEN 3140 IV/WV instructie met STIPEL certificering? Op 31 mei start een nieuwe cursus. Klik hier voor meer informatie. 
De eerstvolgende instructie NEN 3140 inspecteur (ILS) voor SCIOS Scope 8 start op 24 mei a.s.

    

Rivas Zorggroep

Het Beatrixziekenhuis in Gorinchem hebben we geadviseerd over de elektrische bedrijfsvoering. Dit ziekenhuis is onderdeel van de Rivas Zorggroep. Dit heeft geresulteerd in de opleiding van een groot aantal medewerkers in veilig werken met en bij elektrische installaties. In de risico-analyse hebben...

MOSA

Ruim 50 medewerkers van MOSA volgden de instructie over veilig werken met elektriciteit volgens NEN 3140. De meesten waren aangewezen als Voldoend Onderricht Persoon. In 2015 volgde reeds een groep tot Voldoend Onderricht Persoon aangewezen medewerkers deze instructie bij ons. De instructies voerd...

Waterschap Brabantse Delta

Twee jaar geleden vroeg Waterschap Brabantse Delta aan Parkstad Inspecties om te adviseren over de veiligheid van hun elektrische bedrijfsvoering. In de vorm van een audit. Vervolgens ging Frank Smits, adviseur en docent van Parkstad Inspecties, samen met de andere Installatieverantwoordelijken (IV)...

Van Dorp Installaties

‘Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen, jong of oud. Niet ontwikkelen is geen optie’. Hét motto van Eline.

Monarch

“Monarch Nederland is het mooie bedrijf van mijn ouders. Het bedrijf is een zelfstandige vertegenwoordiging van de Weishaupt producten; totaalaanbieder van branders, ketels, warmtepompen en solar systemen”, zo luidt de enthousiaste introductie van Amber Harms, dochter van...

Opleidingslocaties

Onze opleidingen vinden plaats in Schinnen, Den Bosch en Apeldoorn. Daarnaast verzorgen we incompany-opleidingen, desgewenst op locatie bij onze opdrachtgevers.

disclaimer privacy sitemap cookies webdesign gosidesign