superhelden Noor en Ties werken aan uw veiligheid

Geplaatst op 07-04-2017

Op onze nieuwe website is de nieuwe huisstijl goed zichtbaar. Met superhelden Noor en Ties; zij inspecteren of alles duurzaam en veilig is.

Aangescherpte koers

Eind vorig jaar maakten we reeds bekend dat we hard werken aan het doorvoeren van de aangescherpte koers van ons bedrijf. Nog duidelijker willen we laten zien dat veiligheid in onze ogen een dynamisch proces is. Dat vraagt om meer openheid en informatie binnen organisaties, maar ook tussen organisaties en zakenpartners. Wij willen ons inzetten voor een open gesprek: duidelijk, met praktische adviezen en betrouwbaar. En hierbij zijn we altijd geïnteresseerd naar de vraag achter de vraag, de echte behoefte van onze opdrachtgevers.

Nieuwe huisstijl

De uitrol van de nieuwe huisstijl heeft reeds aanvang 2017 plaatsgevonden: in het nieuwe logo werd onze vertrouwde uil in een modern jasje gestoken.

Parkstad Energiediensten

De diensten van onze energieadviestak Parkstad Energiediensten zijn voortaan ook terug te vinden op de Parkstad Inspecties website onder de noemer energie.

Rivas Zorggroep

Het Beatrixziekenhuis in Gorinchem hebben we geadviseerd over de elektrische bedrijfsvoering. Dit ziekenhuis is onderdeel van de Rivas Zorggroep. Dit heeft geresulteerd in de opleiding van een groot aantal medewerkers in veilig werken met en bij elektrische installaties. In de risico-analyse hebben...

MOSA

Ruim 50 medewerkers van MOSA volgden de instructie over veilig werken met elektriciteit volgens NEN 3140. De meesten waren aangewezen als Voldoend Onderricht Persoon. In 2015 volgde reeds een groep tot Voldoend Onderricht Persoon aangewezen medewerkers deze instructie bij ons. De instructies voerd...

Waterschap Brabantse Delta

Twee jaar geleden vroeg Waterschap Brabantse Delta aan Parkstad Inspecties om te adviseren over de veiligheid van hun elektrische bedrijfsvoering. In de vorm van een audit. Vervolgens ging Frank Smits, adviseur en docent van Parkstad Inspecties, samen met de andere Installatieverantwoordelijken (IV)...

Van Dorp Installaties

‘Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen, jong of oud. Niet ontwikkelen is geen optie’. Hét motto van Eline.

Monarch

“Monarch Nederland is het mooie bedrijf van mijn ouders. Het bedrijf is een zelfstandige vertegenwoordiging van de Weishaupt producten; totaalaanbieder van branders, ketels, warmtepompen en solar systemen”, zo luidt de enthousiaste introductie van Amber Harms, dochter van...

Opleidingslocaties

Onze opleidingen vinden plaats in Schinnen, Den Bosch en Apeldoorn. Daarnaast verzorgen we incompany-opleidingen, desgewenst op locatie bij onze opdrachtgevers.

disclaimer privacy sitemap cookies webdesign gosidesign