Nieuwe huisvesting Parkstad Inspecties

Geplaatst op 07-04-2017

Per 10 april is Parkstad Inspecties verhuisd naar de nieuwe locatie aan de Breinderveldweg 11 in Schinnen (L). We hebben het karakteristieke pand in Ransdaal/Voerendaal verlaten. De afgelopen maanden is het pand  in Schinnen grondig verbouwd.  Met meer werkplekken en meer leslokalen, waaronder opnieuw een laagspanningspracticum, hebben we weer een huisvesting die past bij onze veranderde en gegroeide organisatie. 

De nieuwe locatie is een zichtlocatie, langs de A76 en direct aan de afslag. Vooral goed zichtbaar als je vanuit het zuiden komt. Een essentieel aspect omdat Parkstad Inspecties in de toekomst zichtbaarder wil zijn.

Etienne Hochs, algemeen directeur, legt uit waarom het pand in Schinnen werd aangekocht:  “Jaarlijks komen bij ons honderden cursisten over de vloer voor cursussen over elektrische veiligheid en stookinstallaties. Dat getal zien we elk jaar flink toenemen. In ons pand in Ransdaal werd het steeds moeilijker om hen goed te ontvangen. We hadden meer ruimte nodig. Daarnaast is ook  het aantal medewerkers de afgelopen jaren gegroeid. Zij zijn zeker niet allemaal dagelijks op kantoor. Onze accountmanagers en inspecteurs zijn voornamelijk op de weg of bij klanten. Maar op specifieke dagen hebben we gewoon een gebrek aan werkplekken. Medewerkers gingen al zo flexibel mogelijk om met de beschikbare ruimtes en stelden zich creatief op. Maar ergens hield het natuurlijk op.”

Rivas Zorggroep

Het Beatrixziekenhuis in Gorinchem hebben we geadviseerd over de elektrische bedrijfsvoering. Dit ziekenhuis is onderdeel van de Rivas Zorggroep. Dit heeft geresulteerd in de opleiding van een groot aantal medewerkers in veilig werken met en bij elektrische installaties. In de risico-analyse hebben...

MOSA

Ruim 50 medewerkers van MOSA volgden de instructie over veilig werken met elektriciteit volgens NEN 3140. De meesten waren aangewezen als Voldoend Onderricht Persoon. In 2015 volgde reeds een groep tot Voldoend Onderricht Persoon aangewezen medewerkers deze instructie bij ons. De instructies voerd...

Waterschap Brabantse Delta

Twee jaar geleden vroeg Waterschap Brabantse Delta aan Parkstad Inspecties om te adviseren over de veiligheid van hun elektrische bedrijfsvoering. In de vorm van een audit. Vervolgens ging Frank Smits, adviseur en docent van Parkstad Inspecties, samen met de andere Installatieverantwoordelijken (IV)...

Van Dorp Installaties

‘Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen, jong of oud. Niet ontwikkelen is geen optie’. Hét motto van Eline.

Monarch

“Monarch Nederland is het mooie bedrijf van mijn ouders. Het bedrijf is een zelfstandige vertegenwoordiging van de Weishaupt producten; totaalaanbieder van branders, ketels, warmtepompen en solar systemen”, zo luidt de enthousiaste introductie van Amber Harms, dochter van...

Opleidingslocaties

Onze opleidingen vinden plaats in Schinnen, Den Bosch en Apeldoorn. Daarnaast verzorgen we incompany-opleidingen, desgewenst op locatie bij onze opdrachtgevers.

disclaimer privacy sitemap cookies webdesign gosidesign